Proeverijen bij Breukers Dranken in Boekelo

Breukers Dranken organiseert met regelmaat enorm leuke en gezellige proeverijen in het proeflokaal. Voor zowel wijnproeverijen of whiskyproeverijen ben je bij Breukers Dranken in Boekelo (Enschede) aan het juiste adres. Maar ook voor een cocktail workshop of thema proeverijen kunt u bij ons terecht!

Wijnproeverij in de omgeving van Hengelo

Omdat ons proeflokaal gevestigd is in onze slijterij in Boekelo zijn wij erg goed bereikbaar vanuit Hengelo. Dus ook voor liefhebbers van wijn of whisky uit Hengelo staan wij klaar! Bekijk onze agenda voor de komende maanden en schrijf je in voor een van de proeverijen. Het wordt gegarandeerd gezellig!

Voor liefhebbers of gewoon een gezellige proeverij

Iedereen kan zich inschrijven voor onze proeverijen. Voor zowel liefhebbers of voor iemand die een gezellige dag met familie of vrienden wil hebben zijn onze proeverijen geschikt. Liefhebbers uit onze omgeving van Enschede komen met regelmaat bij ons voor een gezellige wijn of whiskyproeverij. Ook klanten uit Hengelo, Enschede, Delden en Haaksbergen komen met regelmaat langs in onze slijterij voor een gezellige borrel!

Contact opnemen of inschrijven

Heb je vragen over onze producten of proeverijen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Inschrijven voor een van onze proeverij? Bekijk hier onze agenda voor de geplande proeverijen en schrijf je in!