Persoonlijk cadeau

Whisky proeverij-9

Persoonlijk cadeau

Een persoonlijk cadeau is altijd heel erg leuk voor degene die het mag ontvangen, met een persoonlijk cadeau is het een feest om het te mogen geven. Daarom kan het nu ook bij Breukers Dranken in de vorm van het graveren van een glas of een persoonlijk drank cadeau.

Graveren glas

Altijd al een glas willen laten graveren voor iemand, dan bent u nu bij Breukers Dranken aan het juiste adres. Voor het juiste drankglas heeft u misschien wat advies nodig, die kunnen wij u geven.

Zoekt u een origineel en leuk cadeau of een erg leuk kleinigheidje bij een ander cadeau? Dan is het graveren van een glas het leuke idee. U kunt zelf een ontwerp laten graveren in bijvoorbeeld een bierglas, champagneglas, whiskyglas of wijnglas. Hoe leuk is het dat u elke keer de leuke gravering op het glas ziet?

Het glas is vaatwasser bestendig en dus erg handig voor vele leuke avondjes, het glas slijt of vervaagt namelijk niet in de vaatwasser en is dus voor optimaal en lang plezier bedoeld.

Bestel daarom nu uw te graveren glas online bij Breukers Dranken!

Dranken cadeau

Bent u opzoek naar een leuk persoonlijk drank cadeau? Dan bent u bij Breukers Dranken aan het juiste adres!

Bij Breukers Dranken geniet u van een ruim aanbod dranken, dranken die ook bedoeld kunnen zijn voor een persoonlijk cadeau. Houdt degene die het cadeau ontvangen mag erg van een speciale soort whisky, dan geeft u hem misschien die als persoonlijk cadeau.

Of het nu gaat om een verjaardag, slagingsfeestje, relatiegeschenk of een bruiloft, bij Breukers Dranken staan we voor u klaar met uw persoonlijke cadeau. Naast veel champagneflessen, hebben we ook sterke dranken, bier en wijncadeaus voor u klaarliggen.

Bekijk daarom nu ons assortiment voor de leukste persoonlijke drank cadeaus die u met verpakking mee kan krijgen!