Over Ons

Welkom!

Wij, Monique en Sebastiaan hebben in 2019 Breukers Dranken in Boekelo (Enschede) overgenomen van Michel en Ria. Naast ons uitgebreide assortiment wijn, port, whisky, speciaal bier en gedistilleerd organiseren wij met regelmaat gezellige en sfeervolle wijn en whiskyproeverijen bij ons in de winkel. Aangezien tevreden klanten voor ons erg belangrijk zijn, ligt ons serviceniveau erg hoog. Wij maken iemand graag blij met een product waarvan we zeker weten dat diegene er ook echt blij mee zal zijn. Elke vrijdagavond staat er bij ons een mini proeverij voor u klaar, kom langs om eens een kijkje te nemen in onze winkel.

Wat doen wij?

Met regelmaat organiseren wij proeverijen voor liefhebbers van whisky of wijn. Tijdens deze proeverijen bieden wij de mogelijkheid om verschillende soorten whisky of wijn te proeven en een gezellige avond of middag te beleven. Daarnaast verzorgen wij ook de voorraden van bedrijven zoals in kantines van sportclubs of leveren wij de catering voor de vrijdagmiddagborrel.

Wil je meer informatie over onze B2B diensten? Klik hier!

Geschiedenis

Het pand waarin wij gevestigd zijn is in 1927 gebouwd als dorpscafé naast de katholieke kerk. In die tijd was het gebruikelijk na de kerkdienst aan te schuiven voor een borreltje in het café. In 1991 hebben Michel en Ria, het overgenomen en omgebouwd naar een slijterij. In 2015 hebben zij de stap genomen: de winkel is vergroot  van 90m2 naar 170m2. Op deze manier is het assortiment wijnen, bieren en gedestilleerd, waaronder veel whisky, enorm uitgebreid en hebben we een proeflokaal met keuken kunnen realiseren waarin “live” gekookt kan worden.

Sinds 1 januari 2019 hebben wij, Monique en Sebastiaan het stokje overgenomen van Michel en Ria. Met dezelfde passie zetten wij de activiteiten voort!