Whiskyproeverij: High Spirits

Ontdek de diversiteit van Schotland tijdens deze proeverij samen met Hans Bol van High Spirits. Samen met Hans hebben we een hele bijzondere proeverij samengesteld met whisky’s van Murray McDavid, Hart Brothers en James Eadie. Kortom, een veelbelovende proeverij voor de liefhebbers. Kosten: 30,- per persoon. Reserveer snel uw proeverij!

Whiskyproeverij: Rondje Schotland

Ontdek de diversiteit van Schotland tijdens deze rondreis onder leiding van Ronald Anneveldt. Aanmelden: https://forms.gle/i1u5f1sgR1ktRgAa7 Vanuit de Lowlands gaan we via de Highlands naar de Speyside. Daarna door naar Campbeltown om te eindigen op Islay. Wederom een diverse line-up. Kosten: 25,- per persoon.

Whisky-proeverij Carn Mor

De eerste proeverij van 2020 staat gepland voor 5 februari. Inloop vanaf 19:30u Kosten: 30,-/pp Deze proeverij hebben wij een bijzondere gastspreker, namelijk niemand minder dan Greame MacKay, verantwoordelijk voor de onafhankelijke bottelingen van Carn Mor. Wij hebben weer een mooie line-up samengesteld, met een brede range aan smaken. Met uiteraard een lekker hapje tussendoor. […]