Drankcadeau

Een gepersonaliseerd cadeau is het cadeau voor een jubileum of verjaardag. Heb je binnenkort wat te vieren? En wil je diegene verassen met een drankcadeau? Wij maken de leukste gepersonaliseerde drankcadeaus. Van een gepersonaliseerde fles drank tot aan gepersonaliseerd drankglazen, wij helpen je graag. Bel of mail ons voor de mogelijkheden!

Persoonlijk cadeau

Een drankcadeau kan erg persoonlijk gemaakt worden door een eigen etiket met foto, tekst of wat anders toe te voegen. Ook de verpakking waarin het drankcadeau gegeven wordt kan persoonlijk gemaakt worden. Een houten kist laten bedrukken met daarin een drankcadeau en glazen is erg leuk om te geven als set.

Wijncadeau geven

Voor de echte wijnliefhebbers is een wijncadeau natuurlijk het beste om te geven. Wel belangrijk om te weten van welke wijn iemand houdt. Een wijncadeau past eigenlijk bij alle gelegenheden. Denk hierbij aan een verjaardag, housewarming, jubileum of een simpel bedankje voor iets. Een eigen etiket ontwerpen voor het wijncadeau of een wijnglas met naam maakt het cadeau een stuk persoonlijker. Ook kan de wijnkist waarin je een drankcadeau geeft worden gepersonaliseerd. Een wijnglas met naam of persoonlijke stukje tekst op een etiket zijn erg leuke ideeën. Ook een persoonlijke foto is erg gaaf! Ons wijnassortiment is erg uitgebreid dus er zal vast een geschikte wijn te vinden zijn voor een persoonlijk cadeau.

Bier cadeau geven

Voor de echte bierliefhebbers hebben wij een ruim assortiment aan verschillende soorten bier. Een persoonlijk bierpakket met een aantal speciaal biertjes is de beste binnenkomer op een feestje. Bierpakketten zijn ook erg leuk samen te stellen om als cadeau te geven aan meerdere mensen tegelijk. Wil je graag zelf een bierpakket samenstellen? Je kunt kiezen uit verschillende bieren en je pakket is ook aan te vullen met een bierglas met naam. Neem contact met ons op en dan bespreken we de leukste ideeën samen.

Champagne cadeau

Bij een viering hoort champagne! Een champagne cadeau met eigen etiket en/of champagne glazen met een naam erop maakt jouw cadeau persoonlijk! Een combinatie van een champagne fles met persoonlijke champagne glazen in een pakket maakt het drankcadeau helemaal compleet. De champagne cadeaus zijn erg geschikt voor huwelijken of voor tijdens een jubileum.

Feestdagen geschenken

Speciaal voor de feestdagen helpen wij je graag aan een geschikt drankcadeau. Op zoek naar geschenken voor de feestdagen? Of het nu gaat om een geschenk voor klanten, relatiegeschenken of gewoon voor familie of vrienden, wij helpen u graag met het realiseren van een mooi geschenk voor de feestdagen!

Oneindig drankcadeau mogelijkheden bij Breukers Dranken

Je hoeft niet altijd een drankcadeau te hebben dat bestaat uit wijn of bier. Ook voor sterke dranken kunnen wij een persoonlijk cadeau maken. Heb je vragen over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@breukersdranken.nl of kom langs in onze winkel in Boekelo (Enschede). Wij denken graag mee.

Wil je een drankcadeau geven? Houd rekening met de minimale leeftijd van 18 jaar voor het aanschaffen van een fles drank.