B2B Catering

Naast onze grote groep particuliere klanten hebben wij ook zakelijke klanten. Een groot deel van onze catering bestaat uit B2B catering. Denk hierbij aan het regelen van de voorraden voor sportkantines of de catering voor een vrijdagmiddag borrel.

Drank Catering

Wij leveren drankvoorraden voor verschillen sportkantines. Zo heeft u zelf geen werk meer met de kantine voorraad. Wij komen de voorraad leveren volgens afspraak. Heeft u vermoedelijk een grotere hoeveelheid drankvoorraad nodig, bijvoorbeeld tijdens een kampioenschap wedstrijd? De voorraad die wij leveren wordt achteraf gefactureerd afhankelijk van het gebruik. Dranken die nog niet gebruikt of geopend zijn geweest kunnen retour. U betaald dus niet voor de dranken die u niet gebruikt.

Catering vrijdagmiddag borrel

Bij een gezellig bedrijf hoort natuurlijk een vrijdagmiddag borrel. Geen tijd om zelf op pad te gaan om een voorraad dranken in te slaan. Wij regelen de catering voor uw vrijdagmiddag borrel. Wij zorgen er voor dat er voldoende dranken geleverd worden. Mocht er na de borrel nog dranken overblijven? Gesloten en niet gebruikte flessen kunnen retour en worden dus ook niet doorberekend.

Vragen over onze B2B catering? Neem gerust contact met ons op via 053 – 428 3855